Bagietka pod zapiekanki

  • długość ok 37 cm
  • szerokość 8-9 cm
  • wysokość 6-7 cm
  • waga około 350g

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, tłuszcz roślinny, sól; (w zakładzie do produkcji wykorzystywane są jajka w proszku oraz sezam)

Wartość odżywcza: na 100 gram produktu

Wartość energetyczna [kJ] 1180

Wartość energetyczna [kcal] 279

Tłuszcze [g] 4,7 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone [g] 1,4

Węglowodany [g] 47,7 – w tym cukry [g] 1,5

Białka [g] 9,7

Sól [g] 1,1

Należy spożyć w ciągu:

  • 3 dni od daty produkcji – produkt świeży
  • 30 dni od daty produkcji – produkt zamrożony

Temperatura przechowywania:

  • od +18stC do +22stC – produkt świeży
  • od -18stC do -5stC – produkt zamrożony