Bułka do kebaba

  • Duża średnica ok 14 cm
  • Mała średnica ok 10 cm
  • wysokość 2,5-3 cm
  • waga około duży 110g / mały 75g
  • pakowane po 10 sztuk

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, tłuszcz roślinny, sól; (w zakładzie do produkcji wykorzystywane są jajka w proszku oraz sezam)Wartość odżywcza: na 100 gram produktu

Wartość energetyczna [kJ] 964

Wartość energetyczna [kcal] 228

Tłuszcze [g] 1,9 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone [g] 0,5

Węglowodany [g] 42,3 – w tym cukry [g] 1,4

Białka [g] 8,6

Sól [g] 0,8

Należy spożyć w ciągu:

  • 3 dni od daty produkcji – produkt świeży
  • 30 dni od daty produkcji – produkt zamrożony

Temperatura przechowywania:

  • od +18stC do +22stC – produkt świeży
  • od -18stC do -5stC – produkt zamrożony